Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po naši spletni strani, se strinjate z uporabo piškotkov.

TERME IN KOPALIŠČA

Terme Vivat - Moravske Toplice

V Termah Vivat iz globin termalnih vrelcev na površje privre bela in črna termalna voda. Zunanji bazenski kompleks obsega olimpijski bazen s termalno vodo, natur bazen s črno termalno vodo ter otroški bazen. Notranji del bazenskega kompleksa pa ponuja rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, whirlpoole in otroški bazen.
Posebnost term je ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo, vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, ki je namenjen izključno odraslim osebam.
Svet savn bo s široko ponudbo in urejenostjo navdušil tudi najbolj zahtevne. Ravno tako pestra ponudba wellness centra poskrbi za dobro počutje in lepoto telesa, obiščete pa lahko tudi salon tajskih masaž.
Terme Vivat so od naših apartmajev oddaljene samo dobrih 20 km.
Podrobnosti najdete na http://vivat.si/bazeni

 

Terme 3000 - Moravske Toplice

Zunanji termalni park je pravi raj za družine in adrenalinske navdušence. V hladnih mesecih pa bodo navdušile tudi notranje vodne površine. Terme 3000 so od naših apartmajev oddaljene samo dobrih 20 km.
Trije zunanji in dva notranja termalna bazena, zunanji in notranji otroški bazen, 9 bazenov s filtrirano termalno ali natur črno termomineralno vodo, zunanji skakalni bazen s skakalnico, družinski tobogani in adrenalinski tobogani za najbolj pogumne. Zip line Štorkljin let nad zunanjimi bazeni ter otroška igrala pa vas razveselijo, ko se odločite zlesti iz vode.
Če pa se v termah rajši razvajate, vas čakajo masaže, kopeli, tople savne in lepotna nega ter Thai center v Hotelu Livada. Črna termomineralna voda pa bo s svojo toploto in bogato kemijsko sestavo olajšala marsikatero zdravstveno težavo.
Podrobnosti najdete na https://www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-3000-moravske-toplice/termalni-park

 

Terme Banovci 

Kratka pešpot loči naše apartmaje od Term Banovci. Te so oddaljene le 400 metrov. 
Vodni park ponuja zunanje in notranje bazene: zunanji rekreakcijski in toboganski bazen z dvema toboganoma, zunanji in notranji termalni bazen s slapovi, podvodnimi masažami in vrelci, otroški bazen ter naravni bazen Bugar. Svoj kotiček boste našli tudi nudistični kopalci, saj sta vam, ločeno od preostalega kopališča, na voljo termalni bazen in Kneippov osvežitveni bazen.
Ljubitelje savn pričakuje Prleški svet savn s tremi finskimi in eno turško savno ter posebnimi savna programi. Za razvajanje pa poskrbijo s svojo wellness ponudbo, ki obsega različne masaže, lepotne programe, termoterapije, nego obraza in telesa ter različne kopeli. Posebej velja opozoriti na romantične kopeli v dvoje.
Podrobnosti najdete na https://www.terme-banovci.si/sl/banovci/termalno-kopalisce/bazeni.html 
Vsi naši gostje imate 20% popust pri nakupu kopalnih kart v Termah Banovci!Zdravilišče Radenci


Mineralna voda iz Radencev se kosa z najodličnejšimi evropskimi mineralnimi vodami. Naj bo pitna kura ali pa kopanje v naravni mineralni vodi, v vsakem primeru bodo mehurčki naravno prisotnega CO2 blagodejno učinkovali na vaše telo. Terme Radenci so od naših apartmajev oddaljene samo 15 km.
Vodni park ponuja notranji in zunanji bazen s termomineralno vodo ter deročo reko, podvodnimi masažami in slapovi. Otroci se bodo zabavali v notranjem in zunanjem otroškem bazenu ter zunanjem mladinskem bazenu. Za rekreativne pa je na voljo notranji plavalni bazen z navadno vodo.
Wellness ponudba obsega svet savn s tematskimi programi, različne masaže, termoterapijo, nego obraza in telesa ter lepotne programe, programe po ajurvedi, Kneippove bazene, mineralne kopeli ter pitno kuro.
Podrobnosti najdete na https://www.sava-hotels-resorts.com/si/zdravilisce-radenci/termalno-kopalisceBioterme Mala Nedelja

Termalni park Bioterme obsega zunanji in notranji del. Zunanji plavalni, večnamenski in masažni bazeni, hitra reka in otroški bazen poskrbijo za vodne radosti. V pokritem notranjem termalnem parku pa najdete pet bazenov.
Wellness ponudba zajema različne savne, masaže, pedikuro, kopeli v dvoje ter sodobno opremljen fitnes.
Bioterme so od naših apartmajev oddaljene samo 15 km.
Podrobnosti najdete na http://www.bioterme.si/termalni-park/

 


Terme Lendava

Posebnost term je smaragdno zelena parafinska voda, ki naj bi odplaknila revmatske bolečine in sprostila duha. Do te zdravilne vode naše apartmaje loči samo 30 km.
Kopališče obsega zunaji ter dva notranja termalna bazena, dva zunanja bazena s parafinsko termalno vodo, zunanji olimpijski bazen z navadno vodo, toboganom in drčo ter zunanji in notranji otroški bazen z igrali.
Wellness ponudba obsega različne kopeli, masaže in savne, zdravljenje s toplotnimi oblogami, fizioterapijo in akupunkturo. Posebnost term pa je tudi park energijskih točk.
Podrobnosti najdete na https://www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-lendava/termalno-kopalisceLetno kopališče Ljutomer

Kopališče je sezonskega značaja in je odprto v času letne sezone junija, julija in avgusta.
Kopališče je od naših apartmajev oddaljeno 8 km.
Podrobnosti najdete na http://www.ksp-ljutomer.si/index.php/letno-kopalisce-ljutomer

 


Letno kopališče Murska Sobota

Kopališče je odprto v času letne sezone junija, julija in avgusta. Obiskovalcem so na razpolago štirje bazeni in pet igrišč za odbojko na mivki.
Od naših apartmajev je kopališče oddaljeno 15 km.
Podrobnosti najdete na http://www.komunalams.si/letno-kopalisce